FC Barcelona verwacht stevige confrontatie met PSG: ''Grote voetbaloorlog''

FC Barcelona verwacht stevige confrontatie met PSG: ''Grote voetbaloorlog''

16 april - 09:20

Xavi Hernandez verwacht dat FC Barcelona dinsdag in een 'voetbaloorlog' met PSG belandt. Dat vertelde de trainer van de Catalanen op de persconferentie voor de return van de kwartfinale van de Champions League. Luis Enrique van PSG is ervan overtuigd dat zijn ploeg het verlies uit de eerste ontmoeting goed kan maken. 

"Het stadion moet eruitzien zoals de grote avonden in Camp Nou", zweepte Xavi de boel nog maar eens op. "Onze fans moeten luid zijn, want PSG zal het ons moeilijk maken. Daar bestaat geen twijfel over. We moeten een team zijn om ze te verslaan."

Xavi wil dat Barcelona het spel maakt tegen de Fransen. "Wij willen de bal hebben en we gaan voor de winst. We moeten op ons best zijn, want PSG gaat veel van ons eisen", voorspelt de 44-jarige coach. 

Vanuit collega Enrique van PSG klinken geluiden van een soortgelijke strekking. "Het resultaat uit de eerste wedstrijd (2-3, red.) weerspiegelde niet wat wij verdienden." De dagen na de wedstrijd tegen Barcelona waren moeilijk voor PSG, vervolgt Enrique. "Maar het mooie van voetbal is dat er nog een wedstrijd tegen dezelfde tegenstander is en dat we nu een idee hebben van wat we moeten doen. We zijn er klaar voor en we zijn overtuigd dat we de score kunnen omdraaien."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.