De Mil sprak Charleroi toe na zege op Kortrijk: “Niet veel teams is dit gelukt”

De Mil sprak Charleroi toe na zege op Kortrijk: “Niet veel teams is dit gelukt”

15 april - 23:02

Rik De Mil, was zeer content met de 1-2 zege van Sporting Charleroi op KV Kortrijk in de Relegation Play-Offs van de Jupiler Pro League. Na afloop van de match sprak De Mil zijn manschappen met motiverende woorden toe. Na De Mil nam kapitein Adem Zorgane ook nog het woord bij De Zebra’s.

De Mil uitte zich trots na de zege van Charleroi op Kortrijk. “Ik ben heel erg trots op wat jullie vandaag hebben gedaan. We stonden met 1-0 achter en jullie hebben de wedstrijd hier in Kortrijk veranderd. Niet veel teams doen dit, jullie hebben laten zien wat jullie kunnen doen wanneer jullie een team zijn”, vertelde De Mil.

De Mil was ook lovend voor zijn invallers bij Charleroi tegen Kortrijk. “De jongens die het veld binnenkwamen, waren er klaar voor, het was erg goed. Als jullie als team blijven werken, dan kunnen jullie alles bereiken. We moeten het nu gaan vieren, want jullie hebben ook een hoop shit over jullie heen gekregen”, geeft De Mil aan.

De Mil sloot af door aan te geven dat Charleroi scherp moet blijven in de Relegation Play-Offs. “We zijn er nog niet, blijf met beide benen op de grond. We blijven werken, opnieuw en opnieuw. Tot we onze doelen bereiken en daarna kunnen we relaxen. Maar nu moeten we genieten”, besloot De Mil.