Sadiki nadat Anderlecht koppositie overneemt van Union: “Spelen goed genoeg”

Sadiki nadat Anderlecht koppositie overneemt van Union: “Spelen goed genoeg”

14 april - 20:50
7

Noah Sadiki blikt terug op de 2-1 nederlaag van Union SG op bezoek bij RSC Anderlecht. Sadiki stond tegenover zijn voormalige werkgever en zag dat paars-wit via de zege de koppositie in de Champions’ Play-Offs overnam.

Sadiki wordt gevraagd hoe hard het verlies van Union bij Anderlecht aankomt. “Dit komt heel hard aan, we krijgen een penalty, ze zijn met 10. Na de wissels komt die goal direct en dat doet heel erg pijn. Het is onze fout, we moeten volwassen genoeg zijn, het is totaal onze fout. We kunnen niet op drie wedstrijden 0 punten hebben”, vertelt Sadiki via DAZN.

Sadiki vindt dat Union dominanter was dan Anderlecht in het Lotto Park. “Ik denk niet dat het alleen na de penalty is, sinds het begin van de wedstrijd hebben we de controle. We spelen goed genoeg, maar we maken de kansen niet af. Het is totaal onze fout”, geeft Sadiki aan.

Sadiki wordt tot slot gevraagd hoe moeilijk het is om als voormalig Anderlecht-speler te verliezen tegen paars-wit. “Heel moeilijk om hier te komen en te verliezen. Het maakt deel uit van het spel. Je kan niet altijd winnen, ook al is dat hier tegen de ex-club van mijzelf. Ze hebben beter afgewerkt dan ons ze waren efficiënter en slimmer”, besluit Sadiki.