Lammens zag ex-ploeg de zege pakken tegen Antwerp: Club Brugge verdiende het

Lammens zag ex-ploeg de zege pakken tegen Antwerp: "Club Brugge verdiende het"

14 april - 19:52
2

Senne Lammens heeft tegen zijn ex-ploeg de nul niet weten te houden. De doelman stond tegenover Club Brugge, maar moest zich ook drie keer omdraaien. Dat Royal Antwerp FC onderuit ging, vond hij ook terecht.

"Het is heel jammer natuurlijk dat we weeral verliezen", begint Lammens aan zijn verhaal bij Het Nieuwsblad. "We spelen goed, maar creëren bitter weinig", aldus de doelman, die afgelopen zomer Club Brugge verliet voor Royal Antwerp FC.

Hij zag ook hoe Club Brugge opnieuw wist te scoren na een stilstaande fase. Al de twintigste keer dit seizoen. "We wisten ook dat ze sterk zijn op stilstaande fases en daarvan hebben we er wel te veel weggegeven", geeft hij aan.

Uiteindelijk werd het zelfs nog 3-0 voor Club Brugge, al zag Lammens één klein pluspuntje. "Het is goed dat we nooit opgegeven hebben, maar nu moeten we weer kijken naar de volgende wedstrijd. Voor mij specifiek was het een speciale wedstrijd, maar Club verdiende de zege wel", besluit hij. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.