Alweer geen driepunter voor Kompany: Muric opnieuw met gigantische flater

13 april - 17:59 Laatste update: 18:15
6

Voor Vincent Kompany blijft het zoeken naar een goede reeks bij Burnley FC. Nadat er eerder al werd verloren van Everton, liep het nu ook fout af tegen Brighton na een nieuwe flater van doelman Muric: 1-1.

In een wedstrijd met zeer weinig kansen had de thuisploeg de betere kansen in de eerste helft via Bruun Larsen en David Fofana, maar slaagde Burnley er maar niet in om door te breken en de netten te doen trillen.

Het was pas in de tweede helft dat er voor het eerst gevierd kon worden. Vijftien minuten voor tijd zette invaller Josh Brownhill de thuisploeg op voorsprong. Maar daar kon Burnley niet al te lang van genieten. Het zag die voorsprong tenietgedaan worden door doelman Muric, die voor een tweede keer op rij gigantisch in de fout ging bij Burnley. Het zorgde voor de gelijkmaker, maar ook geen zege van Burnley.

Door het resultaat staan de mannen van Vincent Kompany nog steeds op zes punten van veiligheid in de Premier League, met nog vijf wedstrijden te spelen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.