De Rossi zag de Lukaku die hij wil: ''Speelde op een manier die ik verlang''

De Rossi zag de Lukaku die hij wil: ''Speelde op een manier die ik verlang''

12 april - 08:20 Laatste update: 08:33

AS Roma wist te winnen van AC Milan tijdens een Italiaans duel op het Europese podium. In de Europa League-wedstrijd speelde Romelu Lukaku, ondanks dat hij niet scoorde, een sterke wedstrijd. Dat viel ook Daniel De Rossi op.

De trainer van AS Roma was zeer te spreken over Lukaku's optreden. "Vandaag was het zijn beste prestatie sinds ik in januari 2024 coach werd bij AS Roma", vertelde De Rossi volgens Football Italia.

Lukaku was zeer betrokken in het spel en niet alleen op zoek naar doelpunten. "Kijk, spitsen worden vaak afgerekend op doelpunten. Maar vandaag speelde hij op een manier die ik elke wedstrijd van hem verlang. Hij heeft ons geholpen en heeft het in zijn spel gewoon uitstekend gedaan. Dít is wat ik wil", aldus de Italiaanse trainer.

Lukaku wist in andere Europa League-wedstrijden wel te scoren. De Rode Duivel heeft namelijk al 7 doelpunten in 10 wedstrijden achter de doelman gelegd dit seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.