''Kan dat Club Brugge volgende week betreurt wat er in Jan Breydel gebeurd is''

''Kan dat Club Brugge volgende week betreurt wat er in Jan Breydel gebeurd is''

12 april - 07:15 Laatste update: 07:28
40

Club Brugge deed goede zaken door met 1-0 te winnen van PAOK Saloniki. Toch zat er meer in voor Club Brugge tijdens het eerste duel in de kwartfinale van de Conference League. Vandenbempt heeft hier zijn licht op laten schijnen.

Vandenbempt kan zich het penaltymoment nog goed herinneren. ''Dát is nu eens zo'n moment waarop Hans Vanaken tegen zijn natuur op tafel had moeten slaan. Door te zeggen dat hij die penalty neemt of Maxim De Cuyper - toch een specialist bij Westerlo'', vertelde Vandenbempt aan Sporza.

De fans hadden toch liever een andere penaltynemer gezien. ''Je hoorde het publiek denken: 'Oh nee, hij toch niet.' Het was geen boegeroep, maar het leunde er toch dicht tegenaan'', zei Vandenbempt.

De gemiste penalty kan de club wel eens duur komen te staan. ''Club heeft nog steeds gewonnen en trekt met een bonus naar Griekenland. Alleen zou het kunnen dat ze volgende week betreuren wat er in Jan Breydel gebeurd is'', aldus Vandenbempt.

De returnwedstrijd in de kwartfinale van de Conference League vindt volgende week donderdagavond plaats, om precies te zijn om 21:00 uur.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.