Akkefietjes bij Schalke: Routinier Drexler bekogelt Geraerts met chocolademelk

Akkefietjes bij Schalke: Routinier Drexler bekogelt Geraerts met chocolademelk

11 april - 18:39
6

Het blijft serieus rommelen bij Schalke 04 voor Karel Geraerts. De resultaten zitten voorlopig niet echt mee en dat zorgt ook voor flink wat frustratie binnen de spelerskern.

Die onrust bij Schalke 04 heeft donderdagmiddag een nieuw hoofdstuk gekregen. Volgens BILD heeft Geraerts ervaren kracht Dominick Drexler (33) naar het jeugdelftal verbannen na een akkefietje eerder in de week. De ervaren pion heeft naar verluidt een beker chocolademelk richting Geraerts hebben gegooid.

Drexler zou afgelopen zondag zo gefrustreerd zijn geraakt omdat Geraerts hem geen speelminuten gaf tegen Hannover 96 (1-1), waarna hij besloot zijn trainer te bekogelen met de zoete drank. De chocolademelk zou overigens ook via de muur op zijn teamgenoten zijn beland. "Dominick heeft zich boven het team geplaatst", was alles wat Geraerts erover wilde zeggen. 

Voor Geraerts al een tweede keer dat hij een speler naar de B-kern stuurt. Ook Timo Baumgartl kreeg slecht nieuws van Geraerts, die niet onder de indruk was van de inzet van de verdediger en hem terugzette naar de B-kern.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.