'Na moeilijk verhaal bij Charleroi en Standard lonkt mooie stap voor Ntelo'

15 april om 19:48

Standard en Royal Sporting Charleroi hebben het al even moeilijk met het vinden van een scorende spits en blijven daar ook naar zoeken. Opvallend, want beide clubs hadden met Mitchy Ntelo nochtans zo'n spits in de eigen rangen rondlopen.

Althans, dat bewijst Ntelo toch in Bulgarije. Onze 22-jarige landgenoot werd afgelopen winter door Charleroi verkocht aan Lokomotiv Plovdiv, waar hij zich met vier doepunten en vier assists in negen partijen serieus in de kijker wist te spelen.

Bij Le Soir valt namelijk te lezen dat flink wat ploegen inmiddels al interesse tonen in Ntelo. De Bulgaarse topteams Ludogorets en CSKA Sofia azen op zijn komst, terwijl ook het Franse Lille OSC en een niet nader genoemde Duitse clubs hem naar verluidt in het vizier hebben.

Ntelo werd in ons land opgeleid door Standard, maar mocht na een uitleenbeurt aan MVV gratis richting Charleroi verhuizen. Daar kwam hij dit seizoen nog vier keer voor uit, maar kon hij niet overtuigen en werd hij teruggestuurd naar de Zebra Elites in Eerste Nationale. Afgelopen winter nam men dan definitief afscheid van Ntelo.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.