Terugkeer naar Italië? 'Napoli en Lazio willen Vranckx weghalen bij VfL Wolfsburg'

15 april om 20:35

Aster Vrancx moet komende zomer weer een beslissing maken over zijn toekomst. Steeds lijker klinkt het gerucht dat hij VfL Wolfsburg zal verlaten. Aan interesse is er ook geen gebrek.

Na een minder seizoen bij AC Milan keerde Vranckx afgelopen zomer terug naar VfL Wolfsburg. Aanvankelijk kreeg hij daar ook flink wat minuten, maar de laatste weken komt hij er amper nog aan de bak. Een vertrek dringt zich op en enkele Italiaanse ploegen tonen alvast interesse.

Bij Tuttomercatoweb weet men dat vooral Lazio en Napoli hopen op de komst van Vranckx. Die laatste haalde recent nog Cyril Ngonge en Leander Dendoncker in huis, al zou Dendoncker binnenkort terug naar Engeland verhuizen. Vranckx moet op het middenveld van Napoli dan voor extra concurrentie zorgen.

Voor de 21-jarige Rode Duivel blijft het inmiddels wel wachten op een jaar waarin hij zich echt in de kijker kan spelen. Sinds zijn vertrek bij KV Mechelen in 2021 had hij het elk seizoen moeilijk om een volledig jaar volwaardig basisspeler te zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.