Radzinski ziet 'overschatte' speler bij Club Brugge: Hij heeft teveel tekortkomingen

Radzinski ziet 'overschatte' speler bij Club Brugge: "Hij heeft teveel tekortkomingen"

11 april - 10:01
32

Club Brugge lijkt weer in een betere periode te zitten en zal de komende weken nog stevig rekenen op Igor Thiago. De Braziliaan verlaat na het seizoen Club Brugge voor een recordsom en trekt richting Brentford voor 37 miljoen euro. Tomasz Radzinski begrijpt er niets van.

Dat een Engelse ploeg zoveel geld betaalt voor Thiago, gaat er bij de voormalige speler van RSC Anderlecht niet in. "Hij zou Club nooit kampioen maken, nu niet en ook volgend seizoen niet", klinkt het bij HUMO. "Daarvoor heeft hij te veel tekortkomingen. Met het geld dat Club voor hem heeft gekregen, kunnen ze twee of drie nieuwe spitsen kopen. Topdeal", aldus de voormalige spits.

De Canadese Pool twijfelt er dan ook niet aan dat Thiago zal mislukken in Engeland. "Zelfs in zijn goede periode vond ik hem een onhandige spits", gaat hij verder. "Dat je iemand met zoveel gebreken voor zoveel geld kunt verkopen: chapeau. Ik vrees dat hij niet veel zal spelen in de Premier League. Er zijn in het verleden betere spitsen dan hij naar Engeland vertrokken, van wie we nadien niets meer hebben vernomen", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.