VP 11: Club Brugge en KRC Genk kunnen zich in de handen wrijven

VP 11: Club Brugge en KRC Genk kunnen zich in de handen wrijven

9 april - 13:00
4

De Play-Offs blijven ongemeen spannend, maar welke spelers kunnen in de komende weken het verschil maken. Dit elftal is alvast in vorm. 

Koffi nog niet koud
We beginnen bij Sporting Charleroi, waar Hervé Koffi de nul op het bord hield met een penaltyscore tegen RWDM. Een belangrijke puntje dichter bij de redding.

Captain krijgt vleugels
De verdediging van KRC Genk stond als een huis tegen Antwerp. Ook Carlos Cuesta was onverzettelijk, zowel in de lucht als op de intercepties. Naast hem zetten we Brandon Mechele, voor de gelegenheid captain tegen Anderlecht.

Op de rechterkant deed Christiaan Ravych het uitstekend bij Cercle, dat kon stunten op Union. De linkerkant is voor Archie Brown, die met KAA Gent naar een simpele driepunter ging.

Onyedika piekt
Voor Club Brugge was Raphael Onyedika onmisbaar tegen Anderlecht. Hij speelde zijn beste match ooit in België. 

Bij KAA Gent is Omri Gandelman een doelpuntenmaker pur sang. Hij staat altijd op de juiste plaats en mocht er twee bijschrijven tegen Westerlo. De spelmaker moet wel Bilal El Khannouss worden, die het middenveld in zijn greep had tegen Antwerp.

El Hadj bloeit open
Bij KRC Genk is ook Anouar Ait El Hadj er natuurlijk bij, mede door zijn prachtige doelpunt.

Ook Alan Minda verdient zijn plaats met een goal én een assist.

Bij STVV scoorde Koita een schitterend doelpunt, maar het was vooral Ryotaro Ito die de Truienaars over de streep trok met twee goals als invaller.