Geen toeval dat Hayen het Club Brugge brengt dat de fans willen zien

"Geen toeval dat Hayen het Club Brugge brengt dat de fans willen zien"

9 april - 13:16
20

Club Brugge heeft Anderlecht geklopt met 3-1. Nicky Hayen laat zo meteen een goede indruk als T1. René Vandereycken is daar niet bepaald verbaasd over.

"Ik denk dat Anderlecht onder de indruk was dat Club met zoveel vertrouwen en drive in de duels ging", aldus Vandereycken bij Het Nieuwsblad. "De gretigheid, hun gezonde agressiviteit was veel groter nu dan onder de zogezegde gerenommeerde trainers die eerste keus waren. Club Brugge speelt nu met minder twijfel en terughoudendheid. Dat zag je ook onder De Mil, dat Club Brugge met veel meer overtuiging druk ging zetten. Dit is het Club Brugge dat de fans willen zien."

Vandereycken vindt dat eigen aan de cultuur. "Volgens mij is het geen toeval dat die komt van mensen die de mentaliteit van Club Brugge kennen, die er al lang werken en onze competitie beter kennen dan welke buitenlander dan ook. Dan kan je je de vraag stellen of ze Deila niet eerder hadden moeten ruilen voor Hayen. Van Parker hebben ze toegegeven dat hij een miscast was, ik weet niet of ze dat nog gaan doen voor Deila."

Club Brugge speelt donderdag in de Conference League thuis tegen PAOK.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.