Dragus (Standard) dicht bij overstap naar Trabzonspor: ‘Akkoord bereikt’

Dragus (Standard) dicht bij overstap naar Trabzonspor: ‘Akkoord bereikt’

9 april - 10:43
2

Denis Dragus van Standard zou volgens Le Soir steeds dichter bij een overstap naar Trabzonspor staan. De Roemeense aanvaller heeft indruk gemaakt tijdens zijn uitleenperiode bij Gaziantep in Turkije, waar hij twaalf doelpunten heeft gescoord en een assist heeft gegeven.

De prestaties van Dragus hebben de aandacht getrokken van clubs in de Süper Lig, met Trabzonspor die concrete interesse heeft getoond. Hoewel Gaziantep Dragus graag zou willen behouden, kon de club niet voldoen aan de vraagprijs van Standard.

Standard heeft een eerste bod van Trabzonspor van iets meer dan één miljoen euro afgewezen, maar wacht op een tweede bod dat naar verwachting rond de drie miljoen euro zal liggen. 

Ondertussen hebben Standard en Trabzonspor de onderhandelingen voortgezet, waarbij de speler zelf al een akkoord heeft bereikt met de Turkse club, die naar verwachting volgend seizoen in de Europa League zal spelen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.