'Memphis staakt Atlético-training, per brancard van veld'

Problemen voor Nederland op het EK? 'Memphis per brancard van trainingsveld'

6 april om 20:28

Ronald Koeman moet volgens Mundo Deportivo zijn hart vasthouden. Memphis Depay zou uitgevallen zijn tijdens een training bij zijn club, Atlético Madrid. De ploegmaat van Arthur Vermeeren en Axel Witsel zou het veld per brancard verlaten hebben.

'Het belangrijkste nieuws van de training van Atlético Madrid was dat Memphis zich op een brancard moest terugtrekken uit de trainingssessie na een klap met een teamgenoot. Dit gebeurde in het laatste deel van de sessie', schrijft het Spaanse medium.

Met het Europese kampioenschap in aantocht zou Memphis in eerste instantie erg geschrokken zijn. De ernst van het kwetsuur is echter nog niet duidelijk en ook Atlético liet nog niet van zich horen, stelt MD. Meer nieuws volgt ongetwijfeld snel.

Memphis leek de laatste weken eindelijk afgerekend te hebben met blessureleed. In de oefeninterlands van Oranje tegen Schotland en Duitsland stond hij in de basis. In beide duels werd hij een kwartier voor tijd vervangen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.