Romano: 'concurrent' van Zirkzee moet maar liefst honderd miljoen euro kosten

Romano: 'concurrent' van Zirkzee moet maar liefst honderd miljoen euro kosten

6 april - 17:27
1

Sporting Portugal wil maar liefst honderd miljoen euro zien voor Viktor Gyökeres, zo weet Fabrizio Romano. De Zweedse spits wordt al langere tijd in verband gebracht met een transfer: onder meer AC Milan en Arsenal zouden geïnteresseerd zijn.

Zaterdagavond staat er een kraker op het programma in Portugal. In de Derby de Lisboa zal Sporting Portugal zijn eerste plaats proberen te behouden tegen SL Benfica, dat met een overwinning over zijn rivaal heen kan. Bij het duel zal Hasan Çetinkaya, de zaakwaarnemer van Gyökeres aanwezig zijn, verwacht Fabrizio Romano.

De Italiaanse transfergoeroe meldt dat er zaterdag verschillende gesprekken plaats zullen gaan vinden tussen de zaakwaarnemer en geïnteresseerde clubs. Wellicht komt er meer duidelijkheid over de toekomst van Gyökeres. De duizelingwekkende vraagprijs is inmiddels immers bekend: honderd miljoen euro.

De interesse in de spits komt echter allerminst uit de lucht vallen. Gyökeres was dit seizoen in 41 officiële wedstrijden namens Sporting 36 keer trefzeker. Daarnaast gaf hij ook nog vijftien assists. Arsenal en AC Milan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.