Riemer (Anderlecht): “Sta liever in onze schoenen dan die van Club Brugge”

Riemer (Anderlecht): “Sta liever in onze schoenen dan die van Club Brugge”

6 april - 08:59
26

Brian Riemer, de hoofdtrainer van RSC Anderlecht, blikt vooruit op de match tegen Club Brugge van aankomende zondag in het Jan Breydelstadion. Wanneer Anderlecht weet te winnen van Club Brugge dan groeit het gat tussen de ploegen naar 11 punten in de Champions’ Play-Offs.

Riemer wordt gevraagd of het bij een zege van Anderlecht niet erg moeilijk wordt voor Club Brugge om paars-wit nog in te halen. “Dat is eerder een vraag voor Club Brugge dan voor Anderlecht, maar het is waar, ik sta liever in onze schoenen dan in die van Club Brugge. Als je naar de simpele wiskunde kijkt, is een kloof van elf punten op nog vierentwintig te verdienen punten wel heel veel. Maar het belangrijkste blijft een goede prestatie afleveren”, citeert Het Nieuwsblad Riemer.

Club Brugge speelde de eerste match onder interim-trainer Nicky Hayen met 1-1 gelijk tegen Cercle Brugge. Riemer wordt gevraagd of hij lessen kon trekken uit de Brugse derby voor wat Anderlecht mag verwachten tegen Club Brugge. “Heel weinig, maar dat lag vooral aan Cercle. Door hun specifieke speelstijl valt er weinig te leren. Onze wedstrijd van zondag zal helemaal anders worden”, besluit de oefenmeester van Anderlecht.