Cercle-coach kritisch na onduidelijkheid over schorsing Burgess: Enkel in België

Cercle-coach kritisch na onduidelijkheid over schorsing Burgess: "Enkel in België"

5 april - 17:05
6

Cercle Brugge staat komend weekend tegenover Union in de Champions' Play-Offs. Of dat met of zonder Christian Burgess zal zijn, is voorlopig nog niet duidelijk. Dat zorgt toch voor enige frustratie.

De verdediger kreeg in de partij tegen KRC Genk een rode kaart en schorsingsvoorstel, maar daar ging Union niet mee akkoord. Daardoor komt hij mogelijk dus nog in actie tegen Cercle. "We hebben de match voorbereid in de veronderstelling dat Burgess zal spelen", vertelde Muslic op zijn persconferentie.

Dat men bij Cercle nog niet weet of Burgess erbij zal zijn, zorgt voor frustratie. "Het kan alleen maar in België dat schorsingen zo bizar geregeld worden en zoveel onduidelijkheid teweegbrengen, maar dat zijn we intussen gewoon", geeft hij aan.

Liefst speelt Muslic tegen een Union zonder Burgess, die voor hem een belangrijke pion is. Union met of zonder Burgess maakt wel een groot verschil uit. Hij is achterin de leider en de baas bij Union, we hebben ons daar dan ook op ingesteld", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.