KAA Gent-pion droomt van Rode Duivels: Vanaken zat ook lang bij de selectie

KAA Gent-pion droomt van Rode Duivels: "Vanaken zat ook lang bij de selectie"

4 april - 12:06
8

KAA Gent kende een seizoen met ups en downs, maar kon wel steeds rekenen op een sterke Julien De Sart. De middenvelder is bezig aan een goed seizoen en wordt ook steeds vaker gelinkt aan de Rode Duivels.

De Sart kwam voorlopig nog geen enkele keer uit voor de nationale ploeg, maar het blijft wel een droom van de Gent-middenvelder. "Ik zou graag één keer in mijn carrière een Rode Duivel zijn... maar ik heb er niet echt spijt van. De huidige spelers zijn beter dan ik", geeft hij aan in La Tribune.

Volgens analist Nordin Jbari verdient De Sart het nochtans wel om een kans te krijgen. "Hans Vanaken, ook al was hij de Gouden Schoen, zat lang bij de selectie. De Sart had op een gegeven moment dus ook in de selectie kunnen zitten", klinkt het.

Datzelfde wordt ook gezegd door Philippe Albert, die een grote fan blijkt te zijn van De Sart. "Als je kijkt naar de prestatie van de Duivels in Ierland ... De spelers die speelden, waren niet beter dan hij", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.