Antiheld van Union trekt boetekleed aan: Het was mijn fout

Antiheld van Union trekt boetekleed aan: "Het was mijn fout"

4 april - 11:38
1

Union SG begon de Play-Offs met een nederlaag en zag RSC Anderlecht alweer naderen in de stand. De Brusselaars dreigen de titel weer uit handen te geven, maar geven nog lang niet op.

De partij tegen KRC Genk was er vooral voor Anthony Moris eentje om snel te vergeten. De doelman ging in de fout bij het enige doelpunt en zag zijn ploeg uiteindelijk ook verliezen. Bij RTBF sloeg Moris mea culpa. "Ik was verrast door de snelheid van de bal. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Het is volledig mijn fout", klonk het.

Toch wil Moris er niet te lang aan denken en zich vooral concentreren op de volgende partij. "Ik heb liever dat we met 1-0 verliezen en dat ik, als aanvoerder, in de fout ga. Het belangrijkste voor mij is hoe we herstellen van deze nederlaag. Maar ik weet zeker dat we met goede moed kunnen herbeginnen", aldus Moris.

Union ontvangt op speeldag 2 Cercle Brugge in het Dudenpark. Een partij die Union moet zien te winnen. De speeldag daarop is RSC Anderlecht namelijk de tegenstander.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.