Nog een Rode Duivel voor RSC Anderlecht? Hij heeft het potentieel

Nog een Rode Duivel voor RSC Anderlecht? "Hij heeft het potentieel"

7 april - 14:31

RSC Anderlecht heeft met Zeno Debast en Jan Vertonghen al twee Rode Duivels rondlopen in de eigen rangen. Komt er daar binnenkort met Mario Stroeykes ook nog een derde bij?

Gert Verheyen en Thomas Chatelle geloven alvast dat Stroeykens ooit een RodeDuivel zal worden. Ondanks de grote concurrentie, geloven zij dat Stroeykens mag hopen op de nationale ploeg. "Hij heeft alles wat een moderne voetballer nodig heeft: hij is fysiek sterk, snel, heeft scorend vermogen…", geeft Verheyen aan bij DAZN.

Maar of hij nu al een kans moet krijgen, is nog maar de vraag. Voor Verheyen komt dat misschien nog iets te vroeg. "Laat hem eerst onbetwistbaar titularis worden bij Anderlecht. Dat gaat momenteel goed, maar voorlopig moet hij zich daar op focussen. De rest volgt later wel", klinkt het.

En ook Chatelle gelooft dat Stroeykens het ook zal halen. Al zal hij geduld moeten tonen. "Hij heeft alvast het potentieel om op een dag Rode Duivel te worden. Dan spreek ik over de langere termijn, niet voor de korte", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.