Stijnen na recordtransfer Hadj-Moussa: “Mijlpaal in geschiedenis van de club”

Stijnen na recordtransfer Hadj-Moussa: “Mijlpaal in geschiedenis van de club”

3 april - 15:37
2

Patro Eisden laat Anis Hadj-Moussa definitief naar Feyenoord vertrekken. De 22-jarige Algerijnse flankaanvaller die nu voor Vitesse uitkomt vertrekt naar Feyenoord voor een recordbedrag. Hoofdtrainer Stijn Stijnen is zeer te spreken over de transfer van Hadj-Moussa. Er wordt gesproken over een bedrag rond de 3,5 miljoen euro.

Hadj-Moussa maakt een transfer van Patro Eisden naar Feyenoord en heeft voor vijf seizoenen getekend bij de nummer twee van Nederland. “Een recordbedrag, we zijn trots dat we een speler kunnen afleveren aan een van de beste clubs van Nederland”, citeert Sporza Stijnen.

Stijnen benadrukt het belang van de transfer van Hadj-Moussa van Patro Eisden naar Feyenoord. “Deze transfer is een niet te onderschatten hoogtepunt - een mijlpaal!- in de geschiedenis van onze club”, besluit Stijnen.

Moussa kwam dit seizoen tot nu toe 28 keer in actie verdeeld over de Challenger Pro League, de Eredivisie, de Croky Cup en de KNVB Beker. Moussa wist hierin vier keer te scoren en viermaal een assist te geven. Hadj-Moussa kwam in de zomer van 2023 transfervrij van Olympic Charleroi naar Patro Eisden.