Blessin: “We hebben meer honger nodig, staan nu gelijk met RSC Anderlecht”

Blessin: “We hebben meer honger nodig, staan nu gelijk met RSC Anderlecht”

2 april - 20:55
5

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, pepte zijn manschappen op na de 1-0 nederlaag tegen KRC Genk. Blessin benadrukt dat er nog niets gespeeld is en geeft aan dat Union nu op gelijke hoogte staat met RSC Anderlecht. Union staat nog altijd aan de leiding, omdat Anderlecht een half punt meer kreeg bij de start van de Champions’ Play-Offs.

“Het is de eerste wedstrijd van tien wedstrijden. We hebben nog negen matchen te spelen. We hebben meer honger nodig en we moeten gevechten winnen. We moeten een team zijn op het veld. Dit miste vooral in de eerste helft”, geeft Blessin aan na de match.

Blessin zag meer bereidheid bij Genk. “Hun bereidheid om te strijden in de eerste helft was een beetje hoger dan de onze. We moeten hier beter in worden. Niets is gebeurd. We staan nu op gelijke hoogte met Anderlecht. In deze momenten moeten we beter reageren oke?”, vraagt Blessin aan zijn formatie.

Blessin sluit af door vooruit te kijken met Union. “We nemen onze verantwoordelijkheden nu en volgende week gaan we de strijd aan met Cercle Brugge. Dan zullen we in staat zijn om onze kwaliteiten te tonen. Koppen omhoog, er is nog niets gespeeld.”