‘Boniface (ex-Union) staat voor langverwachte comeback bij Bayer Leverkusen’

‘Boniface (ex-Union) staat voor langverwachte comeback bij Bayer Leverkusen’

2 april - 20:02

Victor Boniface kleurde vorig seizoen de Jupiler Pro League met zijn knappe prestaties bij Union Saint-Gilloise. De spits verhuisde afgelopen zomer naar Bayer Leverkusen en zou op het punt staan om zijn langverwachte comeback te maken bij Bayer Leverkusen.

Boniface liep begin januari een spier- en peesblessure opliep in de rechteradductoren tijdens de voorbereiding met zijn nationale ploeg op de Africa Cup in Ivoorkust. De voormalige topschutter van de Jupiler Pro League zou nu dicht bij een terugkeer zijn. Dat kondigde succestrainer Xabi Alonso aan. 

"Voor morgen zit ‘Boni’ bij de selectie. Ik weet niet hoelang hij kan spelen”, klinkt het bij Alonso. “Geen 90 minuten en misschien geen 45, maar mogelijk wel 30. Zijn revalidatieprogramma verliep geweldig. Hij heeft een sterke mentaliteit en kan niet wachten om weer op het veld te staan”, citeert Het Belang van Limburg.

Boniface, 23 jaar oud, maakte dit seizoen al zestien doelpunten in 23 officiële wedstrijden voor Leverkusen voordat hij geblesseerd raakte. Hij stapte in de zomer van 2023 over van Union naar Bayer Leverkusen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.