Raad van Bestuur van Charleroi spreekt ‘volledig vertrouwen’ uit in Bayat

Raad van Bestuur van Charleroi spreekt ‘volledig vertrouwen’ uit in Bayat

2 april - 14:08
2

Mehdi Bayat krijgt al weken de wind van voren, maar de Raad van Bestuur van Sporting Charleroi heeft het ‘volledige vertrouwen’ in de beleidsbepaler uitgesproken. De Carolo’s kwamen met een statement op de officiële kanalen.

Bayat zal niet weggestuurd worden, zo bevestigde de club. David Helmer zal hem wel gaan ondersteunen. ‘De Raad van Bestuur van Sporting Charleroi wil officieel en voor eens en voor altijd duidelijk maken dat Mehdi Bayat het volste vertrouwen heeft en zijn functie als Managing Director zal blijven bekleden. Er is geen sprake van een vertrek of ontslag.’

De Raad van Bestuur wil Charleroi naar een hoger niveau stuwen mét Bayat. ‘De overgang van ondernemend naar professioneel management is sinds de komst van een nieuwe investeerder aan de gang. De ontwikkeling van een sportafdeling die spelers in staat kan stellen om te floreren en succes te evenaren, heeft een belangrijke eerste stap gezet met de komst Rik de Mil’, klinkt het.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.