Mbappé vs Luis Enrique: 'Trainer heeft mondelinge overeenkomst verbroken'

Mbappé vs Luis Enrique: 'Trainer heeft mondelinge overeenkomst verbroken'

2 april - 12:30

Volgens Franse media is er een nieuw hoofdstuk begonnen in de breuk tussen Paris Saint-Germain en Kylian Mbappé. De aanvaller zou helemaal niet blij zijn met de manier waarop hij op dit moment wordt aangepakt bij PSG en hij vindt dat de club wat meer respect mag tonen.

Mbappé werd zondag tijdens de wedstrijd met Olympique Marseille (0-2) na ruim een uur spelen gewisseld door Luis Enrique. Dat kon de Franse superster van Paris Saint-Germain op z'n zachtst gezegd niet echt waarderen. Nadat invaller Gonçalo Ramos hem afloste, liep Mbappé direct naar de kleedkamers. De aanvaller was zichtbaar teleurgesteld en verbaasd. L'Équipe doet er echter nog een schepje bovenop. De Franse superster verwijdt zijn oefenmeester volgens het medium een 'gebrek aan respect'.

'Luis Enrique breekt een mondelinge overeenkomst waarin vastgesteld was dat Mbappé een prominente rol zou blijven spelen in grote wedstrijden, zoals Le Classique', schrijft de Franse krant. 'Mbappé zou hier niet blij mee zijn en de twee staan momenteel op gespannen voet met elkaar, waar de aanvaller eerder dit jaar nog aangaf geen problemen te hebben met zijn trainer.'

'Vroeg of laat moeten we wennen aan het spelen zonder Mbappé', ging Luis Enrique ook al eerder in op het naar de kant halen van zijn superster. Destijds ging het echter nog om de 'minder grote' wedstrijden. De situatie zou na de wissel in Marseille veranderd zijn, voor het kamp van Mbappé.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.