Titelstress bij Union SG: ‘Negatieve spiraal en twijfels kruipen in het hoofd’

Titelstress bij Union SG: ‘Negatieve spiraal en twijfels kruipen in het hoofd’

2 april - 08:28 Laatste update: 15:03
25

Union SG stond heel het seizoen aan kop in de Jupiler Pro League, maar op de openingsspeeldag van PO1 ging het meteen mis tegen KRC Genk. Anderlecht komt zo weer een stapje dichterbij de Brusselse club.

Marc Degryse ziet een terugval van Union SG. ‘Bij Union heb ik het gevoel dat ze in een negatieve spiraal zitten. Ik zie de laatste weken twijfels in de hoofden kruipen. Zoals bij doelman Moris nu die aarzelt bij het uitkomen op die diepe bal naar Tolu. Eerst wel, dan niet. En tegen Antwerp waar Kerk in de 92ste minuut scoort, was er een misverstand met Sykes bij een diepe bal.’

Union SG kan de matchen niet meer beslissen. ‘Na het gelijkspel op KAA Gent en tegen Antwerp verliest Union nu in Genk. De frisheid is wat weg en Amoura bleek nog niet speelklaar. Union heeft redelijk veel wedstrijden zonder overschot gewonnen, maar wel door een beslissende flits van Puertas of Amoura. Dat is nu minder’, citeert Het Laatste Nieuws Degryse.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.