Ook ploegmaats willen contractverlenging Vertonghen: Ja, ik heb al gesmeekt

Ook ploegmaats willen contractverlenging Vertonghen: "Ja, ik heb al gesmeekt"

1 april - 21:51
4

Bij RSC Anderlecht is het nog niet duidelijk waar de toekomst van Jan Vertonghen ligt. De verdediger heeft een aflopend contract, dat de club graag wil verlengen. Ook zijn ploegmaats willen een verlenging zien.

Onder andere Jesper Fredberg gaf al aan dat hij op een contractverlenging hoopt, terwijl ook Killian Sardella zijn ploegmaat nog een nieuw contract wil zien tekenen. "Ja, ik heb hem al gesmeekt om bij te tekenen", lacht Sardella bij Extra Time.

Daarvoor zal Sardella de veteraan ook voor moeten overtuigen, wat Sardella ook al heeft geprobeerd. "Ik vertelde hem om nog een jaar door te gaan met ons, zodat hij ons kan helpen om nog mooie dingen te bereiken", aldus Sardella.

De rechtsachter is ook bezig aan een goed seizoen. Kan hij ook hopen op een selectie voor het EK? Bij Extra Time vroeg men hem of hij toch liever naar het EK trekt dan de titel te winnen. "Geef mij toch maar liever een titel met Anderlecht. Zonder twijfel."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.