Vrancken over puzzelen in voorhoede van Genk: “Jammer voor hem en voor ons”

Vrancken over puzzelen in voorhoede van Genk: “Jammer voor hem en voor ons”

31 maart - 20:45 Laatste update: 22:26

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, moet tijdens de start van de Champions’ Play-Offs gaan puzzelen in zijn voorhoede. Vrancken kan geen beroep doen op de geschorste Christopher Bonsu Baah en de geblesseerde Yira Sor. In de eerste speelronde van de Champions’ Play-Offs neemt Genk het op tegen Union SG.

Vrancken vertelt over de blessure van Sor, de spits komt dit seizoen niet meer in actie door een scheur in de lies. “Dat is zowel jammer voor hem als voor ons. Gelukkig sloot Fadera vorige week wel opnieuw aan op training en speelde een helft in de vriendschappelijke partij tegen Deinze. Maar 90 minuten zal hij wellicht nog niet aankunnen”, deelt Vrancken via de officiële kanalen van Genk.

Vrancken ziet door het puzzelwerk ook mogelijkheden voor andere jongens om hun kans te grijpen. “Iedereen die in aanmerking komt om te spelen verwacht ik dat klaar is. Volgens mij is er geen mooier moment om je kwaliteiten te tonen. Ik hoop dat de jongens het mij qua keuzemogelijkheden zo moeilijk mogelijk maken de volgende weken”, geeft Vrancken aan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.