Staartduel in de Challenger Pro League kent geen winnaar

31 maart - 15:22 Laatste update: 16:02

In de Challenger Pro League stond zondag het staartduel tussen RFC Seraing en KV Oostende op het programma. Er kwam geen winnaar uit de bus. Het werd 1-1. Met een punt schieten beide ploegen weinig op.

Beide club proberen zich nog te handhaven in de Challenger Pro League. De bezoekers moesten al snel verder met zijn tienen. Decoene pakt in het kwartier van de match al een rode kaart.

Met een man minder kon Seraing in de eerste helft op voorsprong klimmen. Dat deed het via een strafschop van Fall vlak voor de pauze. Oostende kwam geprikkeld uit de kleedkamers en Berte scoorde al in de 46e minuut de gelijkmaker. Daarna werd er niet meer gescoord.

In de stand blijven beide ploegen onderin hangen. Na 27 speeldagen staat KV Oostende op de 14e plaats met 26 punten. Een plaats lager volgt Seraing met 2 punten minder dan KVO. SL16 FC sluit de ranger met 17 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.