Tedesco zeer lovend over Lukaku bij Rode Duivels

Tedesco over belang van Lukaku bij Rode Duivels: "Als vader voor jonge spelers"

25 maart om 23:12

Domenico Tedesco, de bondscoach van De Rode Duivels, blikt vooruit op de oefeninterland tegen Engeland. Tedesco geeft aan dat het een goede test wordt voor De Rode Duivels en is vol lof over Romelu Lukaku.

Tedesco denkt dat het een goede test wordt voor De Rode Duivels tegen Engeland. “We weten dat ze veel geblesseerden hebben. Maar ze zijn zeker niet weak. Het blijft een topteam. Voor ons wordt het een goeie test en we kunnen tonen dat we hier onze stempel kunnen drukken”, citeert Het Nieuwsblad Tedesco.

Tedesco kan tegen Engeland beschikken over zijn spits Lukaku. “Op het veld is Rom belangrijk omdat hij altijd beschikbaar is. Er is altijd een optie om hem aan te spelen en is moeilijk om te verdedigen”, geeft Tedesco aan.

Tedesco geeft aan dat Lukaku buiten het veld ook erg belangrijk is voor De Rode Duivels. “Naast het veld ook ongelofelijk belangrijk. Hij is als een vader voor de jonge spelers. Hij geeft zo'n vier speeches per match. En hij vraagt ook naar extra eten als er niet genoeg is”, besluit Tedesco.