Meunier en Sels scoren punten bij Rode Duivels

Meunier en Sels scoren punten bij Rode Duivels: “Heb potentieel voor de Duivels"

25 maart om 11:14

Het was een teleurstellende partij van de Rode Duivels in Ierland. Matz Sels en Thomas Meunier toonden zich als lichtpunten in een verder matte vertoning tijdens de oefenwedstrijd. Het Belang van Limburg werpt een blik op het duo.

Ondanks de algemene teleurstelling over het spel, vielen de prestaties van beide spelers op. Doelman Matz Sels maakte indruk door een penalty te stoppen, terwijl Thomas Meunier gretigheid toonde en bijna tot scoren kwam. “Zo zie je maar: als we kwaliteit brengen, kunnen we toch in een drietal passes voor de goal staan”, klonk het bij Meunier. “Ik zag mijn trap al binnen vliegen, maar ze miste wat kracht. Jammer.”

Sels en Meunier waren eerlijk over de zwakke vertoning van het team tegen Ierland. Ze erkenden dat het een moeizame wedstrijd was met weinig hoogtepunten en gebrek aan samenwerking. Toch slaagden ze erin om individueel te schitteren, ondanks de algehele matige prestatie van het team.

‘Het feit is wel dat zowel Sels als Meunier punten hebben gescoord met het oog op het EK’, schrijft Het Belang van Limburg. Sels is dan ook duidelijk in zijn interview na de wedstrijd. “Ik denk dat ik in elke interland al heb laten zien dat ik het potentieel heb om de keeper van de nationale ploeg te zijn.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.