Degryse voor Engeland – Rode Duivels: “Geen tijd meer te verliezen, hoor”

Degryse voor Engeland – Rode Duivels: “Geen tijd meer te verliezen, hoor”

24 maart - 23:04
4

Marc Degryse blikt vooruit op de aankomende oefenmatch tussen De Rode Duivels en Engeland. Degryse geeft aan dat De Rode Duivels geen tijd meer te verliezen hebben, aangezien het EK 2024 in Duitsland voor de deur staat.

Degryse geeft aan dat de tijd dringt voor De Rode Duivels. “We hebben geen tijd meer te verliezen, hoor. Het EK komt eraan binnen drie maanden. Er zal stilaan een vaste basisploeg op het veld moeten staan mét een duidelijk systeem. Ik verwacht een ploeg die laat zien dat ze dicht bij de start van een EK staan”, deelt Degryse via Het Laatste Nieuws.

Degryse vraagt zich af of De Rode Duivels met vertrouwen kunnen toeleven naar het EK 2024 in Duitsland. “In dat opzicht wordt de wedstrijd in Engeland een serieuze test. De drive, de energie, de tegenstander… Het zal een groot verschil zijn met Ierland. De ploeg zal er ook anders uitzien. Lukaku, Onana, Mangala, Vertonghen en Doku verwacht ik alle vijf aan de aftrap. Dat zal een nieuwe dynamiek geven aan het elftal”, geeft Degryse aan.

Degryse sluit af door aan te geven dat het ook tijd is voor de bondscoach Domenico Tedesco. “Dat zal een nieuwe dynamiek geven aan het elftal. En Tedesco? Hij moet voor duidelijkheid zorgen, laten zien waar hij naartoe wilt”, besluit Degryse.