Meunier: “Met Lukaku tegen Engeland, misschien verschil maken tegen betere ploeg”

Meunier: “Met Lukaku tegen Engeland, misschien verschil maken tegen betere ploeg”

24 maart - 21:37

Thomas Meunier is terug van weggeweest bij De Rode Duivels. De 32-jarige rechtervleugelverdediger mocht een halve match spelen en kreeg zelfs de aanvoerdersband om. Meunier blikt terug op het 0-0 gelijkspel van De Rode Duivels tegen Ierland.

Meunier mocht zelf een halve match meedoen voor De Rode Duivels tegen Ierland. “Dat was een beetje onverwacht”, gaf hij zelf toe. “Maar ik ben echt zeer tevreden met die minuten en de clean sheet”, citeert Sporza Meunier.

Meunier zag dat het De Rode Duivels uiteindelijk niet lukte om indruk te maken tegen Ierland. “De wil was er, maar er waren te veel kleine fouten. De tegenstander was slim met een echt blok. Wat de bondscoach hier dan uit meeneemt? Zoals iedereen gezien heeft: we moeten meer automatismen hebben”, aldus Meunier.

Meunier geeft aan dat er geen conclusies te trekken zijn na de oefeninterland tegen Ierland. “Het is eigenlijk normaal dat we zo’n neutrale match spelen. We kunnen geen echte conclusies trekken. Misschien zien we met Lukaku tegen Engeland dat we het verschil kunnen maken tegen een betere ploeg”, besluit Meunier.