Anderlecht-sterkhouder is ambitieus: Ik wil het EK halen

Anderlecht-sterkhouder is ambitieus: "Ik wil het EK halen"

24 maart - 12:34
3

Anders Dreyer is bezig aan een uitstekend seizoen en wist zich bij RSC Anderlecht serieus in de kijker te spelen. Het leverde hem een selectie op voor Denemarken, maar de flankaanvaller is nog ambitieuzer dan dat.

Dat hij alleszins al een selectie kreeg, maakt Dreyer toch bijzonder blij. "Ik ben hier ontzettend trots op. Het vertegenwoordigen van je land is een ambitie waar elke voetballer naar streeft. Hoewel ik de vorige keer werd opgeroepen maar geen speelminuten kreeg, ben ik toch blij dat ik geselecteerd ben", zegt hij in de vaderlandse pers.

Maar hij wil niet enkel geselecteerd worden, maar ook spelen. En dan nog liefst ook op het EK. "Dit is mijn kans om de bondscoach en zijn staf te laten zien dat het mijn doel en ambitie is om het EK te halen. Maar eerst en vooral moet ik hier bij Anderlecht presteren. Dat vergroot natuurlijk mijn kansen", aldus Dreyer nog.

Op 23 maart stond Denemarken tegenover Zwitserland. Enkele dagen later, op 26 maart, volgt de partij tegen de Faeröer Eilanden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.