Stormloop bij Anderlecht: We gaan geen vrije verkoop kunnen aanbieden

Stormloop bij Anderlecht: "We gaan geen vrije verkoop kunnen aanbieden"

21 maart - 12:00 Laatste update: 12:10
7

Anderlecht heeft zich dit seizoen kunnen plaatsen voor de Champions' Play-Offs. Die abonnementen blijken nu populair, ziet ook persverantwoordelijke Mathias Declercq.

Voor de bestaande abonnees van Anderlecht was er geen actie nodig, want de Play-Offs zitten al in het gewone abonnement. Daarna kregen de Mauve+-leden ook nog voorrang bij de verkoop.

"Woensdag om 10u werd de verkoop van de play-off packs en de individuele wedstrijdtickets gelanceerd", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Enkele uren later waren die haast allemaal de deur uit”, klinkt het bij Declercq. De play-off packs zijn volledig uitverkocht. Dat maakt dat we geen vrije verkoop kunnen aanbieden."

Er zijn wel nog individuele tickets te krijgen voor de wedstrijden tegen Antwerp, Cercle Brugge en KRC Genk. Verder kunnen fans hun kans wagen bij RSCA Resale, het portaal waar tickets herverkocht kunnen worden. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.