Vetlesen over ontslag Deila bij Club Brugge

Vetlesen over ontslag Deila bij Club Brugge: “Cynische wereld met weinig tijd”

20 maart om 22:44

Hugo Vetlesen, de middenvelder van Club Brugge, sprak over het ontslag van hoofdtrainer Ronny Deila bij Blauw-Zwart. Vetlesen uitte zich teleurgesteld in het ontslag van zijn landgenoot bij Club Brugge.

Vetlesen was onderweg naar de nationale ploeg toen hij hoorde van het ontslag van Deila bij Club Brugge. “Het is een bijzondere situatie, dat zal ik niet verbergen. We hebben heel wat uren samen gespendeerd en als ik straks terug in België ben, zal hij er niet zijn. Maar voetbal is een cynische wereld waarin je niet veel tijd krijgt en helaas moest Ronny vertrekken”, citeert Het Laatste Nieuws Vetlesen.

Vetlesen vertelt verder dat er altijd druk is bij een club als Club Brugge. “Er is de laatste weken en maanden véél media-aandacht geweest, maar Ronny en wij als spelers hebben daar geen last van gehad. We zijn altijd professioneel gebleven en gefocust op wat we moesten doen. Het is jammer voor Ronny, maar ik ben er zeker van dat hij hongerig genoeg is om snel een nieuwe uitdaging aan te gaan en zich te tonen”, besloot Vetlesen.