UPDATE: Goed nieuws uit Madrid: 'Courtois met succes geopereerd aan de knie'

UPDATE: Goed nieuws uit Madrid: 'Courtois met succes geopereerd aan de knie'

20 maart - 07:00 Laatste update: 10:46
6

Thibaut Courtois moet een flinke domper verwerken. Op training scheurde de Real Madrid-doelman zijn meniscus af. Courtois zal onder het mes moeten, dat meldt Het Laatste Nieuws.

Courtois mikte op een terugkeer, maar dat gaat door de nieuwe blessure niet door. Na een consultatie bij Dr. Leyes, de kniespecialist in Madrid, werd duidelijk dat een operatie noodzakelijk is.

Zo is Courtois minstens anderhalve maand langer geblesseerd. Rond mei zou Courtois wel weer terug kunnen komen, maar het is nog maar de vraag of Real Madrid risico’s met de goalie zullen nemen. Het EK laat Courtois sowieso aan zich voorbijgaan.

UPDATE: Courtois zou ondertussen met succes geopereerd zijn aan de scheur in zijn meniscus. Dat meldt zijn club Real Madrid. 'Courtois zal de komende dagen aan zijn revalidatie beginnen', klinkt het op de website van Real. Naar schatting zal onze landgenoot een tweetal maanden aan de kant staan met zijn nieuwe blessure. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.