LIVE Slotspeeldag JPL: Maken Genk en Mechelen het af? Wie weet zich te redden?

LIVE Slotspeeldag JPL: Maken Genk en Mechelen het af? Wie weet zich te redden?

17 maart - 17:36

De slotspeeldag van de Jupiler Pro League belooft nog spannend te worden. We hebben niet alleen voorin strijd, maar ook onderin in het spannend. VoetbalPrimeur.be houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de laatste vier duels van de reguliere competitie. 

 

We kennen al vier van de zes deelnemers aan de Champions' Play-Offs. Momenteel staat Genk op de vijfde plaats en KV Mechelen op de zesde plaats. Winnen de Limburgers op het veld van Westerlo en gaat Malinwa de drie punten pakken bij OHL dan plaatsen beide clubs zich sowieso voor Play-Off 1. Cercle Brugge en KAA Gent hopen evenwel op een misstap om alsnog bij de beste zes van het land te geraken.

Onderin zijn Eupen, Kortrijk en RWDM al zeker dat ze in de Play-Downs gaan spelen. OHL wil die eindronde nog vermijden. Westerlo en Charleroi zijn nog niet zeker van de redding. Het wordt dus spannend op de slotspeeldag van de reguliere competitie van de Jupiler Pro League. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.