Chadli heeft het moeilijk bij KVC Westerlo: Begint zijn tol te eisen

Chadli heeft het moeilijk bij KVC Westerlo: "Begint zijn tol te eisen"

17 maart - 20:01

Nacer Chadli, lijkt momenteel wat uit de schijnwerpers te zijn verdwenen en komt amper nog in actie. Bij KVC Westerlo kent hij dan ook een bijzonder moeilijk seizoen. Door een blessure was hij dan ook afwezig tegen KRC Genk.

"Nacer heeft echt een pechjaar gehad", geeft Rik De Mil aan bij Gazet van Antwerpen. "Het seizoen was gevuld met blessures voor hem. Het lijkt alsof zijn carrière op dat vlak zijn tol begint te eisen, maar ik zie nog steeds een gemotiveerde Nacer die vastbesloten is om sterker terug te komen", geeft De Mil nog aan.

Ondanks zijn blessure blijft Chadli een belangrijke rol spelen binnen het team. "Buiten het veld is hij van onschatbare waarde. Met zijn ervaring in do-or-die situaties probeert hij de jongere spelers te begeleiden in hoe ze hiermee om kunnen gaan", aldus De Mil nog.

Op 34-jarige leeftijd en met een aflopend contract bij KVC Westerlo blijft de toekomst van Chadli onzeker. Dit seizoen heeft hij slechts 753 minuten gespeeld in negentien wedstrijden, zonder doelpunten maar met twee assists op zijn naam.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.