Pech voor Club Brugge, Mignolet valt vroeg uit tegen STVV

Pech voor Club Brugge, Mignolet valt vroeg uit tegen STVV

17 maart - 13:44 Laatste update: 14:37
4

STVV – Club Brugge duurde voor Simon Mignolet slechts negen minuten. Toen moest de doelman van Blauw-Zwart geblesseerd het veld verlaten.

Mignolet maakte pas afgelopen donderdag zijn rentree bij Club Brugge toen Blauw-Zwart thuis met 3-0 won van Molde. Door een gescheurde hamstring miste Mignolet de duels tegen KRC Genk, Oud-Heverlee Leuven en de verplaatsing naar Molde.

Zondag stond Mignolet opnieuw in de basis bij Club Brugge, maar zijn speeltijd was van korte duur. Toen Ferran Jutglà Club Brugge op voorsprong had gebracht op Stayen ging Mignolet al even naar de kant om te melden dat het niet ideaal ging. Twee minuten later kreeg hij een terugspeelbal. Die zette Mignolet buiten, waarna hij een wissel aanvroeg.

Onder luid applaus ging Mignolet van het veld. De doelman brak immers als talent door bij STVV. Nordin Jackers verving daarna Mignolet. De tweede keeper van Club Brugge verving Mignolet ook al in de andere duels, die de vaste doelman miste.

Voor Mignolet wordt het nu een race tegen de klok om fit te zijn voor de start van de Champions' Play-Off. Gelukkig voor hem en Club Brugge is het volgende week interlandvoetbal

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.