Immobile aangevallen

Triest nieuws: Immobile in bijzijn van vrouw en vierjarige zoon aangevallen

15 maart om 23:04

SS Lazio-spits Ciro Immobile is vrijdag in het bijzijn van zowel zijn vrouw als vierjarige uitgescholden en aangevallen. Het gebeurde voor het schoolgebouw van zijn zoon. De 34-jarige Italiaan overweegt nu serieus juridische stappen te zetten. 

Dat nieuws heeft Scarlott Company, dat zich ontfermt over de communicatie vanuit kamp-Immobile, bevestigd tegenover het Italiaanse medium Calcio e Finanza. Het is tot dusver niet bekend of de spits verwondingen heeft overgehouden aan het voorval. De agent van Immobile wijst naar diverse Italiaanse media. Zij hebben in zijn ogen met het steevast in een negatief daglicht zetten van de spits bijgedragen aan wat er gebeurd is. 

Maurizio Sarri stapte eerder deze week op als trainer van Lazio. Sarri hield de eer aan zichzelf, maar Immobile zou even daarvoor bij het bestuur van Lazio aangedrongen hebben op het ontslag van de trainer. Dat lekte uit, en is hem door een groot aantal Lazio-fans niet in dank afgenomen. 

Het is overigens niet duidelijk of het inderdaad Lazio-fans zijn die achter de aanval zitten. Komende zondag speelt de huidige nummer negen van de Serie A het uitduel met Frosinone. Het is nog niet bekend of Immobile deel uitmaakt van de wedstrijdselectie. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.