Meijer krijgt uit eigen land extra beloning na kwalificatie Club Brugge

Meijer krijgt uit eigen land extra beloning na kwalificatie Club Brugge

15 maart - 17:46

Michael Reiziger, bondscoach van Jong Oranje, heeft Bjorn Meijer weer bij de selectie gehaald voor de interlands van maart. Jong Oranje speelt deze maand één oefenwedstrijd en één EK-kwalificatieduel.

Voor Meijer is het een terugkeer bij Jon Oranje nadat hij de vorige partijen niet werd opgeroepen. Hij kent voorlopig een seizoen met ups en downs bij Club Brugge, maar is inmiddels wel helemaal hersteld en was afgelopen donderdag bij Blauw-Zwart nog belangrijk met een assist.

Meijer kan binnenkort zijn vierde en vijfde partij voor Jong Oranje spelen. Eerder kwam hij al uit tegen Roemenië U21, Georgië U21 en Gibralatar U21. Daarin was hij goed voor twee doelpunten. Verder zit ook Standard-huurling Noah Ohio nog in de selectie.

Op 21 maart speelt Jong Oranje in het Goffertstadion een oefenwedstrijd tegen Noorwegen. Maandag 25 maart neemt de ploeg van Meijer het in Moldavië op tegen de leeftijdsgenoten van dat land.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.