Bizar verhaal: 'AS Roma ontslaat vrouw nadat jeugdspeler intieme video steelt'

Bizar verhaal: 'AS Roma ontslaat vrouw nadat jeugdspeler intieme video steelt'

15 maart - 09:05
1

Een bizar verhaal uit Italie. AS Roma zou een medewerkster van de club hebben ontslagen nadat een intieme video van haar in de teamchat van een jeugdelftal was opgedoken. Wat het nog opmerkelijker maakt: de video werd door één van de spelers van haar telefoon gestolen. 

Volgens berichten in de Italiaanse media vroeg een van de spelers van AS Roma onder-19 om de telefoon van de medewerkster om een telefoontje te plegen. In werkelijkheid zou hij door de video's van de vrouw hebben gescrold en de desbetreffende beelden naar zichzelf hebben gestuurd, om deze vervolgens te delen met zijn ploeggenoten.

AS Roma greep in en bestrafte niet de speler, maar de werkneemster. Volgens SportPress24 kreeg de vrouw een ontslagbrief op de mat. 'Er is aan de afdeling personeelszaken en het topmanagement een video onder de aandacht gebracht waarin u onmiskenbaar seksuele handelingen uitvoert. Helaas begrijpen we dat deze video door een groot deel van de staf en de spelers van de club is bekeken.' Volgens het Italiaanse medium genoeg reden voor een ontslag op basis van 'incompabiliteit met het milieu' van de club.

De vrouw zou een vergoeding hebben gekregen voor het ontslag zonder opzegtermijn, maar haar advocaat is naar verluidt klaar voor een juridische strijd tegen de Italiaanse club. 'De vermeende dader is nog steeds Roma-voetballer, terwijl het slachtoffer haar baan verloor', valt er te lezen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.