Roef over laatste kans Gent om top 6: “Hopen op een voorval zoals met Oostende”

Roef over laatste kans Gent om top 6: “Hopen op een voorval zoals met Oostende”

11 maart - 22:02
2

Davy Roef, de doelman van KAA Gent, zag De Buffalo’s met 1-1 gelijkspelen tegen koploper Union SG. Roef weet dat de kans dat Gent gaat deelnemen aan de Champions’ Play-Offs niet al te groot meer is. Toch houdt Roef hoop op deelname voor Gent.

Roef weet dat het een lastig karwei wordt voor Gent om zich te plaatsen voor de top 6 van de Jupiler Pro League. “We hebben het niet meer in eigen handen. We moeten hopen op een voorval zoals vorig jaar met Oostende”, citeert Het Belang van Limburg Roef.

Vorig jaar leek Gent zich te gaan plaatsen voor de Champions’ Play-Offs, totdat De Buffalo’s thuis verloren van KV Oostende, dat al zeker was van degradatie. Hierdoor ging Gent niet naar de Champions' Play-Offs, maar naar de Europe Play-Offs. 

Roef sluit af door te vertellen wat er beter moet bij Gent voor de laatste reguliere match tegen Sporting Charleroi. “We moeten meer klinisch worden in de beide strafschopgebieden. Ook tegen Union hadden we best wel voldoende mogelijkheden om de partij te beslissen”, besluit Roef.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.