Vrancken na Genk – Standard: “Indrukwekkend wat we een uur gedaan hebben”

Vrancken na Genk – Standard: “Indrukwekkend wat we een uur gedaan hebben”

10 maart - 17:07 Laatste update: 17:33
11

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, blikt terug op de cruciale zege van Genk tegen Standard. Vrancken is zeer te spreken over 1-0 de overwinning van De Genkies op De Rouches.

Vrancken is zeer te spreken over de manier waarop Genk speelde tegen Standard. “We hebben een hele goede eerste helft gespeeld. De tweede was zeker niet slecht, maar er zat iets minder energie in. Het was indrukwekkend wat we een uur aan een stuk gedaan hebben”, citeert Sporza Vrancken.

Vrancken is complimenteus over de manier waarop Genk bleef voetballen tegen Standard. “Standard speelde alles of niks, maar we zijn daar goed mee omgegaan. We hebben twee kansen weggegeven, voor de rest was het enkel aan ons”, besluit Vrancken.

Door de zege van Genk op Standard heeft Genk de plaatsing voor de Champions’ Play-Offs in eigen hand. Er wacht nog een uitmatch bij KVC Westerlo.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.