Van den Bosch voor Croky Cup finale met Antwerp: “Union is favoriet, wij underdog”

Van den Bosch voor Croky Cup finale met Antwerp: “Union is favoriet, wij underdog”

9 maart - 14:54
3

Zeno Van den Bosch is flink aan het doorbreken bij Royal Antwerp FC. De 20-jarige centrale verdediger doet het zeer degelijk naast de ervaren Toby Alderweireld. Van den Bosch blikt vooruit op de finale van de Croky Cup tegen Union SG.

Van den Bosch wist in zowel de kwartfinale als de halve finale van de Croky Cup te scoren namens Antwerp. De verdediger wordt gevraagd of dit ook in de finale gaat lukken. “Laat ons hopen, hè. (lachje) Winnen is het allerbelangrijkste. Union is de favoriet, wij de underdog. Van die rol houden we wel”, citeert Het Belang van Limburg Van den Bosch.

Van den Bosch wordt vervolgens gevraagd of hij net als Jelle Bataille een tattoo op zijn achterwerk laat zetten wanneer Antwerp de Croky Cup opnieuw wint. “Euhm … Ik zal er eens met Jelle over praten. Als we de beker winnen, zetten we misschien iets met twee. Ik ga hier niets beloven, maar de deur voor een tattoo staat wel open”, besluit een lachende Van den Bosch.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.