OHL-coach Garcia wilde drie spelers binnenhalen: “Niemand is gekomen”

OHL-coach Garcia wilde drie spelers binnenhalen: “Niemand is gekomen”

9 maart - 07:35

Oud-Heverlee Leuven vecht volop tegen de degradatie. De volgende tegenstander van dienst is Club Brugge. Coach Oscar Garcia sprak met Het Nieuwsblad.

Garcia ziet waar het probleem ligt van OHL. “We hebben een probleem om wedstrijden te winnen. Vorig seizoen zat hier een spits die jaarlijks goed was voor 16 doelpunten. Die is er vandaag niet. Ik ben ervan overtuigd dat we met versterkingen in januari gered waren. Dan zouden we nu voor een Europees ticket strijden. Maar ja (schouderophalend), je kunt niet altijd krijgen wat je wil.”

De Spanjaard wilde dan ook versterkingen tijdens de winterperiode. “Ik wilde drie spelers die één op één het verschil konden maken met offensieve acties, en die konden scoren. Van die drie spelers is niemand gekomen. Maar het heeft geen zin daar nog over te praten. Het sleutelwoord voor elke trainer is aanpassen. Je moet je aanpassen aan de club. Elke week proberen we ons een beetje aan te passen. En dat gaan we blijven doen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.