Batshuayi blijft geheimzinnig over toekomst bij Fenerbahçe: Ik ben hongerig

Batshuayi blijft geheimzinnig over toekomst bij Fenerbahçe: "Ik ben hongerig"

10 maart - 21:20

Michy Batshuayi is momenteel actief in Turkije, waar hij uitkomt voor Fenerbahçe. Het is echter nog maar de vraag of dat nog lang zo zal blijven.

Batshuayi was dit seizoen al goed voor zeventien doelpunten, maar is lang niet zeker van een basisplek. Edin Dzeko krijgt meestal de voorkeur als diepe spits, wat de spits ook doet twijfelen over zijn toekomst bij Fenerbahçe.

"Het is niet een beetje, maar heel frustrerend", erkent hij aan Sporza. "Ik vind dat ik meer speeltijd verdien. Wie me kent, weet dat ik hongerig ben en wil spelen", geeft Batshuayi aan, die ook een aflopend contract heeft bij de club.

Er is ook een optie in de verbintenis, al is het nog maar de vraag of Batshuayi ook zal blijven. "Een zeer goede vraag, maar daar wil ik nu niet op antwoorden", geeft hij nog mee. "Ik wil me volledig concentreren op de wedstrijden tegen Union en op de strijd om de landstitel. Het zal makkelijker zijn om over mijn toekomst te praten als dat voorbij is", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.