'Mignolet keert terug onder de lat bij Club Brugge, ook Vetlesen beschikbaar'

'Mignolet keert terug onder de lat bij Club Brugge, ook Vetlesen beschikbaar'

8 maart - 16:16 Laatste update: 16:20
12

Zondag neemt Club Brugge het op tegen Oud-Heverlee Leuven in de Jupiler Pro League. Club won afgelopen weekend van KRC Genk, maar ging donderdagavond onderuit in de Europa Conference League tegen Molde FK. Toch krijgt Blauw-Zwart een flinke opsteker. Simon Mignolet en Hugo Vetlesen zijn opnieuw fit. 

Het scheurtje in de hamstring van Simon Mignolet is genezen, zo meldt HLN. De doelman viel uit in de beker tegen Union Saint-Gilloise. Mignolet is nu echter opnieuw klaar om terug onder de lat te staan bij Club Brugge en zo doublure Nordin Jackers te vervangen. 

Een tweede opsteker voor Club Brugge is de terugkeer van Hugo Vetlesen. De Noorse middenvelder kwam niet in actie in zijn thuisland tegen Molde FK, omdat hij geveld was door ziekte. Vetlesen is intussen hersteld en opnieuw inzetbaar voor coach Ronny Deila. 

Club is zo goed als zeker van een plek in de Champions Play-offs', maar zal toch geen punten willen morsen tegen OHL. De Leuvenaars kunnen daarentegen ook elk punt goed gebruiken. OHL staat op dit moment dertiende in de stand met 26 punten en is nog steeds in gevaar voor degradatie. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.